100g smør
100g brunt sukker
1ss lys sirup
150g hvetemel
1ts bakepulver
100g mørk sjokolade
I stekeovnen 180 grader
midt i ovnen
ca 12 min
Jeg begynner alltid med å hakke sjokoladen.
Så er det gjort liksom.
Så blander vi smør og sukker
til en luftig krem,
og har i sirup.
Vi blander halvparten av melet med sjokoladen
og den andre halvparten med bakepulver.
Røre, røre
Rør inn først mel+bakepulver i smørblandingen,
deretter mel+sjokolade.
Bland godt, gjerne med fingrene.
Trilles til ca 14 kuler
som settes på bakepapir.
Ikke trykk dem flat før etter steking!
Stekes til de er litt gyldne
og avkjøles på rist.
Lag ALLTID dobbel porsjon!
Enjoy:)
Den oppskriften skal jeg prøve meg på! Ha en fin helg, skjønne du!
SvarSlettDet Må du! God helg:)
SlettNAM♥
SvarSlett