Hallois!
Jeg er visst inne i en blogg-tørke.
Før har liksom ordene bare kommet av seg selv..
Noen ganger strømmende, andre ganger med litt dra-hjelp.
Nå, når jeg setter meg ned for å blogge, sitter jeg bare foran data'n
med et tåpelig, storøyd, tomt sauestirr
og tenker:
Jeg har faktisk ikke en shit å blogge om!
Slik har det i grunnen vært siden jeg begynte å jobbe igjen.
Jeg var jo litt stresset i begynnelsen, så da er det jo naturlig at det viser i bloggen.
Men nå føler jeg meg så glad og avslappet som bare det.
Og likevel. Ikke en shit!
De innleggene jeg har skrevet i det siste,
har jeg virkelig måttet slite ut av meg selv, så da blir jo kvaliteten deretter.
Og jeg blir så frustrert!! Jeg vil jo fortelle morsomme,
interessante, festlige, rørende og ikke minst underholdende ting.
Hva er ellers vitsen?
Man må jo ha noe å komme med.
Hmm.. Det var godt å få det ut ihvertfall.
Det jeg liker best med bloggen er nettopp det at den følger livet.
Den er levende.
Så det er kansje naturlig at den går litt i bølger.
Som meg.
Jeg håper at dere holder ut,
og at ingen sovner av innleggene mine.
Det tar seg nok opp,
plutselig
Jaja. Nok om det!
Det ble muffins idag.
Jeg har lenge letet etter en god oppskrift, og vet dere?
Idag fant jeg den!
Dvs. Jeg fant en oppskrift som jeg endret så mye at jeg faktisk kan kalle den min egen.
Min oppskrift, som jeg skal gi til dere
:)
Deilige muffins med sjokoladebiter inni
♥
Jeg hadde kun sjokolade med 70% kakao
og det ble litt vel kraftig for unge smaksløker.
Så Alise lekte i-hvor-mange-deler-kan-en-muffins-deles isteden.
Her er oppskriften:
Mine aller beste muffins.
6,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
200g smør
3 dl sukker
2 egg
2 dl melk
150 g sjokolade
(lys eller mørk etter smak og behag)
Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og salt. Sett til side.
Smelt smør, bland inn sukker. Pisk egg og melk, og ha det i blandingen. Rør godt.
Så heller du dette i melblandingen, og her er hemmeligheten:
Rør forsiktig, kun så lenge som nødvendig. Altså til det er blandet. Ikke bruk kjøkkenmaskin
eller håndmikser til dette. Og ikke bry deg om at røren ser klumpete ut. Det blir godt!
Vend forsiktig inn sjokoladen til slutt.
Du kan selvfølgelig prøve deg frem med det du vil av fyll.
Blåbær, tørket frukt, nøtter, bær..
Bare fantasien setter grenser!
Stekes på 180 grader i 10-15 min, eller til de er lys gyldne på toppen.
Latterlig enkelt og latterlig godt!